Mike Claver nieuwe koning!

Geplaatst op : 2017-07-15 15:36:18

Vroeg in de ochtend werd het oude koningspaar en de jeugdkoning onder muzikale begeleiding van Koninklijke Harmonie Concordia naar het schietterrein gebracht. Na alle formaliteiten werden Richard Veerink en Toon Stortelder door voorzitter Cees van Staalduinen benoemt tot erelid van Schutterij E.M.M. voor hun bewezen diensten. Na de ereschoten werd klokslag 11:00 uur het startsein gegeven voor de editie 2017.Na 310 schoten viel de vogel naar beneden en is Mike Claver nieuwe koning van 2017-2018.
Bij de dames wist Rilana Beek de titel knuppelkoningin te bemachtigen. En ook bij de jeugd was er een winnaar. Gijs Enzerink wist de titel als jeugdkoning op te eisen.Uitslagen heren:
Linkervleugel: Roland Ruesink (loting), rechtervleugel:Willem Gr. Bruinderink, kop: Gerwin Wijs, staar: Rudy Gerrits, romp Mike Claver

Uitslagen dames:
linkervleugel: Marja Nijenhuis, rechtervleugel: Kira Kok, kop: Renate Gerrits, staart: Hendrien Beek, romp: Rilana Beek

Uitslagen jeugd:
linkervleugel: Danielle Besselink, rechtervleugel: Gijs Enzerink (loting), kop: Ivar Regelink, staart: Gijs Barink, 
romp: Gijs Enzerink

Nadat de Koning, Knuppelkoningin en Jeugdkoning bekend waren werd er door Scharfschützenverein Heyerode 1900 e.V. uit Heyerode een demonstratie gegeven met het schieten met historische kanonnen die speciaal overgekomen waren.

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor
EMM
Jeugdkoning  Hengelo  Koning  Keizer  Optocht  Kermiswagen  Achterhoek  Vendelen  Koningspaar  Hengelo Gld